Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

Programma MBE 2018

 

Meetings Business Event 2018

22 januari 2018 - Heerlijkheid Mariënwaerdt

Op 22 januari 2018 organiseert MEETINGS alweer het zesde MEETINGS Business Event, hét congres voor alle MICE-professionals in Nederland en Vlaanderen. Tijdens het MBE worden traditiegetrouw de MEETINGS® Awards uitgereikt.

Na de drukbezochte jubileumeditie van vorig jaar zal de feestelijke uitreiking dit jaar plaatsvinden op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Wat staat er op het programma:
- Dagvoorzitter: Hans Kazàn
- Uitreiking Meetings Awards 2017
- Etiquette à la carte: Yvonne van der Kroft
- The Party & Eventarchitekt: Gebert Janssen
- Patrick van Veen

Inloop vanaf 12.30 uur

Aanvang programma: 13.30 uur - we ze verzoeken vriendelijk of iedereen dan in de zaal aanwezig kan zijn

Einde programma: 17.30 uur - aansluitend een netwerkborrel

Gedurende het programma is er een pauze.

Deelname is kosteloos. U dient zich wel hier aan te melden: https://event.meetingsguide.nl/index.php/bijwonen

 

MEETINGS AWARDS 2017

De MEETINGS AWARDS zijn inmiddels hét gevestigde instituut voor de verkiezingen van de beste meetinglocaties, gelegenheden voor teambuilding en toeleveranciers. Het biedt locaties en bedrijven de gelegenheid zich te profileren als de beste in de markt. Winnaars ontvangen hun award uit de vliegensvlugge handen van dagvoorzitter Hans Kazàn.

De Awards worden in de volgende categorieën uitgereikt:
 

Inspirerende sprekers

Het MEETINGS Business Event wordt ook dit jaar weer opgeluisterd met een aantal inspirerende sprekers uit de MICE-branche.

 
Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten. Als presentator betrekt hij bovendien de zaal actief bij de diverse programma onderdelen waardoor het Meetings Business Event een leerzame en tegelijk wervelende belevenis wordt. Vanzelfsprekend illustreert Hans zijn optreden met enkele verbijsterende magische effecten! Kazàn leidt u door het MBE.
 
Etiquette à la carte is al sinds 2008 een veelgevraagd etiquettebureau voor trainingen en adviezen gespecialiseerd op het gebied van zakelijke etiquette en hospitality. Oprichter Yvonne van der Kroft constateerde dat er een enorme behoefte bestaat aan kennis en vaardigheden op het gebied van zakelijke etiquette en omgangsvormen. Tijdens het MBE praat ze ons bij.
 
Gebert Janssen werkt inmiddels meer dan 25 jaar in de event branche. Als eigenaar van het bureau the Party- & Eventarchitect houdt hij zich bezig met het organiseren van (internationale) bedrijfsevenementen. In december 2017 zal zijn boek ‘The real MICEbook’ uitkomen, een compleet boek voor de MICE-professional.
 

Sinds 2002 is Patrick van Veen zelfstandig bioloog, trainer en onderzoeker. Met zijn bedrijf Apemanagement is zijn motto: translating science to knowledge. Daarmee probeert hij biologische wetenschap toegankelijk te maken voor onder andere managers en ondernemers en maakt hij mensen bewust van ons biologisch oergedrag.

 

Bijwonen?

Inschrijven is kosteloos en kan tot vrijdag 19 januari 2018. U kunt zich aanmelden via deze website. Tevens vindt u daar alles wat u moet weten met betrekking tot het event.

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8