Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

Programma 2016

>> Download hier het volledige programma (pdf, 516 KB) van het MBE 2016 <<

in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

13.30 Ontvangst en registratie

14.00 Start programma

Heltjo Brinkman
Heltjo Brinkman

Welkom en openingswoord door Heltjo Brinkman, initiatiefnemer van het Meetings Business Event en uitgever van het vaktijdschrift MEETINGS (sinds 1987).  
Erik-Jan Ginjaar

Hans Kazàn

Aftrap door Hans Kazàn, dagvoorzitter. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten. Als presentator betrekt hij bovendien de zaal actief bij de diverse programma onderdelen waardoor het Meetings Business Event een leerzame en tegelijk wervelende belevenis wordt. Vanzelfsprekend illustreert Hans zijn optreden met enkele verbijsterende magische effecten!

Erik-Jan GinjaarErik-Jan Ginjaar

Welkomswoord door de gastheer van het evenement, Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels. Ginjaar is verantwoordelijk voor de Postillion locaties in West-Nederland, onder andere het Postillion Hotel Utrecht Bunnik en de locaties in Dordrecht en Rotterdam horen hierbij. Sinds april 2015 is Postillion Hotels de nieuwe exploitant van het Beurs WTC.

Arno HermansArno Hermans

Arno Hermans is directeur van Gets Involved. Arno richt zich op het verbinden van mensen en organisaties en neemt het initiatief waarbij de maatschappelijke impact centraal staat. Gets Involved organiseert uw event, denkt mee over communicatie, marketing en/of strategie. Eerder was Arno Sales & Marketing manager bij Conference Center The Strip in Eindhoven.

peekel2015
Erik Peekel

In 1999 richte Erik Peekel Aaaaha! The Actor Factory BV op. Dit bedrijf ontwerpt en produceert live communicatie voor conferenties, evenementen, campagnes en guerrilla marketing. Tevens is hij de schrijver van het boek "Het Evenement dat niemand wil missen - Hoe organiseer je dag?" wat tijdens het MBE gepresenteerd zal worden. Tevens zal hij tips geven hoe event venues nog meer uit hun locatie kunnen halen.

Roeland Tameling
Roeland Tameling
Roeland Tameling is citymarketeer en manager van de stichting Promotie Veenendaal. Daarvoor is hij beleidsadviseur bij de Kamer van Koophandel geweest. Tameling houdt er van mensen intellectueel uit te dagen.

Tijdens het programma worden de uitslagen van de MEETINGS® Awards, de nationale winnaars GOUD, ZILVER en BRONS in de volgende categorieën gepresenteerd:

  • Beste Congreslocatie van het Jaar 2015
  • Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015
  • Beste Teamattractie van het Jaar 2015
  • Beste Trainingslocatie van het Jaar 2015
  • Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2015
  • Beste Meetingssupplier van het Jaar 2015

Tevens zullen de regionale winnaars, waarvan de uitslagen reeds in november bekend zijn gemaakt, op het podium geroepen worden.

Halverwege het programma zal er een pauze zijn.

17.30 Afsluiting en borrel

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8