Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

Programma 2015

Let op: onderstaande informatie betreft de sprekerslijst van het vorige MBE, gehouden in april 2015.

Het Meetings Business Event 2015 vindt plaats op maandagmiddag 13 april in Conferentiecentrum Kaap Doorn (Doorn, Utrecht). Met Hans Kazàn als dagvoorzitter, inspirerende sprekers en de prijsuitreikingen van de beste meetinglocaties van het jaar 2014 in verschillende categorieën, belooft het wederom een mooi event te worden. Dit keer in de mooie, bosrijke omgeving van Doorn. Uiteraard voorzien van een heerlijk hapje en een borreltje, zoals u van ons gewend bent.

Het programma

13.30 Ontvangst en registratie

Stijlvol en ludiek entertainment door Lakei Producties. Muzikale opvulling

14.00 Start programma
Welkom en openingswoord door Heltjo Brinkman, uitgever Meetings en initiatiefnemer Meetings Business Event
Aftrap door dagvoorzitter Hans Kazàn

In het programma komen aan bod:

‘Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd’ Een effectieve invalshoek voor je volgende teambuildingsbijeenkomst

Door Willem de Ridder

Willem de Ridder geeft stof tot nadenken. Hij vertelt hoe het leven werkt onder het motto: Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd. Geestig, scherp en waar nodig genadeloos, rekent Willem de Ridder af met alle ‘witgewassen leugens’ uit ons leven, de leugens die voor ons waarheid zijn geworden en die ons afhouden van het antwoord op de vraag: ‘Wat wil ik met mijn leven, wat is mijn bedoeling?’ Willem de Ridder zal laten zien hoe we ons eigen bestaan kunnen creëren, hoe we de macht weer in handen kunnen krijgen, hoe we zelf in het centrum staan, met alle wonderlijke gevolgen van dien. Ja, ook zakelijk. ‘Begrijpen? Snappen? Ik heb geen idee hoe het werkt, maar het werkt!’ Het onderwerp lijkt een vreemde eend in de bijt. Maar is het dat? Laat je inspireren. Een effectieve invalshoek voor je volgende teambuildingsbijeenkomst.

Inclusief de uitreiking voor Beste Teamattractie van het Jaar 2014 | regionale awards en de nationale award

Stap in de interactieve rollercoaster vol fragmenten en humor over voedsel voor het brein
Door Aart Jan van Dijk en Natascha Kooiman, Smaackmakers

Tijdens bijeenkomsten als evenementen, congressen en vergaderingen worden dagelijks vele duizenden hapjes geserveerd. Te vaak is naar onze mening voedsel slechts een “noodzakelijk” onderdeel van de dag. Een middel om van dat knorrende gevoel in de maag af te komen en zo snel mogelijk weer door te kunnen met het volgende onderdeel of vergaderpunt. Smaackmakers ziet goed eten juist als enorme kans voor uw event of meeting.
De impact van voedsel op het milieu is enorm. Je kunt je footprint als locatie of organisatie dan ook enorm verlagen als je innovatieve keuzes maakt. Duurzaam en gezond eten stimuleert verder de gezondheid, de productiviteit en het humeur. Precies wat uw gasten op hun belangrijke dag nodig hebben. Kortom, een fantastisch visitekaartje voor u om af te geven!
Via hun interactieve Food Shake-up vol fragmenten en humor voeren de Smaackmakers u hun eigen versie van het populaire “Brainfood”. Smaackmakers Proof Food!

Inclusief de uitreiking voor Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2014 | regionale awards en de nationale award

Pauze 

Tijdens de pauze zullen hapjes geserveerd worden

 Ton Visser zal in zijn expertise als trainer een inleiding geven tot de uitreiking van Beste Trainingslocatie van het Jaar 2014 | regionale awards en de nationale award

Wilbert van Vree zal in zijn expertise als socioloog en vergaderkundige een inleiding geven tot de uitreiking van Beste Vergaderlocatie van het jaar 2014 | regionale awards en de nationale award

Sabrina Slagman zal als een van de winnaars van vorig jaar een inleiding geven tot de uitreiking van Beste Congreslocatie van het Jaar 2014 | regionale awards en de nationale award

17.30 Afsluiting en borrel

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8