Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

MBE 2014

Het Meetings Business Event 2014 werd gehouden op 10 maart op Landgoed Zonheuvel te Doorn (Utrecht).

Hieronder kunt u een verslag van het MBE 2014 lezen:

BCN en Postillion Hotel wederom grote winnaars tijdens Meetings Business Event 2014

2014 groepBusiness Centre Nederland (BCN) heeft op 10 maart voor de tweede maal de award voor ‘Beste Trainingslocatie van het jaar’ gewonnen. De prijs voor ‘Beste Congreslocatie van 2013’ ging naar Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik, die ook voorgaand jaar deze prijs mocht winnen. De uitreiking werd georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings en was onderdeel van het Meetings Business Event op Landgoed Zonheuvel te Doorn.

De afgelopen maanden kon gestemd worden op 25 genomineerden voor Beste Trainingslocatie. Dit leverde 5 winnaars in diverse categorieën op. Van deze winnaars ging BCN er vervolgens overtuigend (met 34% van het totaal aantal stemmen) met de eindoverwinning vandoor. Net als bij de uitreiking van Beste Congreslocatie (met 22 genomineerden) was de uitslag gebaseerd op het aantal stemmen, de motivatie bij die stemmen en het oordeel van een onafhankelijke jury. BCN werd vooral geprezen vanwege het duurzaamheidsbeleid, het activiteitenaanbod en het totaal aan faciliteiten.

Beste Congreslocatie
“Uitstekende faciliteiten, geweldige ligging en zeer gastvrij.” Uit deze en vele andere reacties blijkt dat de gasten veel waardering hebben voor het in 2010 volledig gerenoveerde Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Het hotel had in de categorie Beste Congreslocatie geduchte concurrentie van runner up WTC Expo Leeuwarden. Deze accommodatie scoorde vooral met service hoge punten, evenals de goede ambiance en catering. Als derde in deze categorie eindigde Evenementenhal Venray. Voor de meest Bijzondere Congreslocatie werd de prijs uitgereikt aan Fokker Terminal.

Meetings Business Event
De prijzen werden uitgereikt tijdens het Meetings Business Event, een netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor meeting- en congresorganisatoren en voor de aanbieders van meeting-, training- en congreslocaties. Het geheel werd gepresenteerd door dagvoorzitter Hans Kazàn. Als sprekers waren Jaap Jongejan, Erik van Dijk, Toine Simons en Vaska Simons aanwezig.

De volledige lijst van prijswinnaars ziet er als volgt uit:

Beste Trainingslocatie van het Jaar 2014

Winnaar Beste Trainingslocatie van het jaar 2013: Business Centre Nederland / BCN
Trainingslocatie van het jaar 2013 in de categorie Landgoed Kastelen – Landgoed ISVW
Trainingslocatie van het jaar 2013 in de categorie Bijzondere locaties – Hotel Papendal
Trainingslocatie van het jaar 2013 in de categorie Hotelaccommodaties – Golden Tulip Epe
Trainingslocatie van het jaar 2013 in de categorie Training en vergaderlocaties – Business Centre Nederland
Trainingslocatie van het jaar 2013 in de categorie Conferentiecentra – Kontakt der Kontinenten

Beste Congreslocatie van het Jaar 2014

Winnaar Congreslocatie van het Jaar 2013 GOUD – Postillion Hotel Utrecht Bunnik
Congreslocatie van het Jaar 2013 Zilver – WTC Expo Leeuwarden
Congreslocatie van het Jaar 2013 Brons – Evenementenhal Venray
Congreslocatie van het jaar 2013 in de categorie Bijzondere locaties – Fokker Terminal


Bekijk hier de foto's van het MBE 2014 (klikbaar)

De foto’s van het Meetings Business Event 2014 zijn genomen door Clickshots Fotomarketing & Evenementenfotografie. Indien u gebruik maakt van deze foto’s, dient u Clickshots Fotomarketing & Evenementenfotografie te vermelden als bron.


Hieronder vindt u de sprekerslijst van het afgelopen MBE in 2014:

Dagvoorzitter: Hans Kazàn

2014 hansAls spreker is Hans´ primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden.Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten. Als presentator betrekt hij bovendien de zaal actief bij de diverse programma onderdelen waardoor het Meetings Business Event een leerzame en tegelijk wervelende belevenis wordt. Vanzelfsprekend illustreert Hans zijn optreden met enkele verbijsterende magische effecten!

 

 

 

Spreker: Toine Simons

2014 ToineToine Simons is sinds 1988 Management trainer en een veelgevraagd keynote speaker. Hij heeft vanuit de stoïcijnse filosofie een methode ontwikkeld waarmee hij verandering in organisaties faciliteert. Hij kan als geen ander deelnemers inspireren, boeien, tot denken aanzetten én weet (commerciële) teams snel naar een hoger niveau te brengen. Toine realiseert met boeiende workshops en masterclasses in korte tijd extra energie én daadkracht.

Toine Simons zal een korte, humoristische inspiratiesessie leiden waar hij aan de hand van een verhaal over de Hengst Belo laat zien hoe wij keuzes kunnen maken:

  • tussen irritatie en inspiratie;
  • tussen je moeilijkheden en mogelijkheden;
  • of tussen je gelijk of je geluk.

Onder gewone omstandigheden denken wij daar niet aan. Zodra de omstandigheden moeilijker worden, is het van grote invloed voor je resultaat dat je de juiste keuzes maakt.
Met name in branches waar het verschil van de dienstverlening niet direct wordt bepaald door de omstandigheden of accommodatie, maar door de performance van de mensen zelf:
‘Authentiek, openhartig, energiek en super vriendelijk.

Spreker: Vaska Krabbe

2014 VaskaVaska Krabbe is image consultant & visibility expert, oprichter van ImageNavigator. Zij adviseert professionals om met hun uitstraling de gewenste toon te zetten en zichtbaar voor hun klanten te worden zodat ze nog succesvoller worden.

Zij begeleidt ambitieuze ondernemers op de volgende vlakken:
1. Er op hun best uit te zien bij business afspraken en op events
2. Als expert gezien te worden
Met ons uiterlijk kunnen we alles communiceren wat we maar willen. In deze korte presentatie zal Vaska Krabbe ons laten zien welk effect onze uitstraling op onze business heeft en waarom de comfort zone de meest gevaarlijke plek is als je zichtbaar wilt zijn.

 

Spreker: Jaap Jongejan

2014 JaapJaap Jongejan is algemeen directeur van SBI / Landgoed Zonheuvel. Landgoed Zonheuvel is thuisbasis van SBI, één van de grootste organisaties in Nederland voor training & advies op het gebied van medewerkersparticipatie, organisatie ontwikkeling en advies.
Jaap Jongejan werkt er aan het ‘Huis van Arbeidsverhoudingen’. Dit is de ontmoetingsplaats waar werkgevers, werknemers, wetenschappers en politici elkaar leren vinden op uitdagingen, op het gebied van sociaal innoveren, duurzame inzetbaarheid en nieuwe arbeidsverhoudingen. Anders denken, anders doen levert veranderingen op met perspectief. People, Planet, Profit is het adagium.

Jaap Jongejan zal het congres openen.

 

 

Spreker: Erik van Dijk

2014 RobertErik van Dijk is directeur van de Stichting KMVK, de organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor Green Key certificering.
Na 12 jaar gewerkt te hebben bij het NBTC maakte Van Dijk in 2008 de overstap naar het keurmerk. De Green Key heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van ongeveer 200 bedrijven in 2009 naar meer dan 600 anno 2014, waaronder veel hotel/congrescentra.

 

 

 

Spreker: Robert de Vries

Robert de Vries2 e1392731765647 131x150Robert de Vries is oprichter en eigenaar van sprekersbureau Quality Bookings en Workshop.nl. Hij richtte 10 jaar geleden als één van de eersten een online artiesten- en sprekersbureau op, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste bureaus van Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich door de unieke en innovatie-internetconcepten voor de eventbranche.

De kracht van samenwerken De congres- en evenementenbranche is volop in beweging. Hierdoor ontstaan nieuwe regels en nieuwe behoefte bij de opdrachtgevers. Als nooit te voren zijn allianties tussen toeleveranciers en locaties van belang om de markt te kunnen blijven bedienen.

 

 


 

Locatie & Route MBE 2014

Het Meetings Business Event 2014 zal worden gehouden in Landgoed Zonheuvel te Doorn (Utrecht)

Bereikbaarheid

2014 LocatierouteZonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn. De directe nabijheid van een aansluiting op de A12 en onze shuttlebusjes vanaf NS-station Driebergen-Zeist garanderen een uitstekende bereikbaarheid.

Adres:

Hotel Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
T. +31 (0)343 473500

Routebeschrijving:

Per auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Rijdend op de A28 neemt u de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). U gaat linksaf richting Maarn (N227) en na 12 km bevindt u zich op de Amersfoortse weg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Arnhem (A12)

Rijdend op de A12 neemt u de afslag Maarsbergen (afrit 22). Bij de stoplichten rechtsaf spoorweg over en bij de stoplichten linksaf en doorrijden tot de stoplichten (ongeveer 5 km). Hier slaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag

Bij knooppunt Oudenrijn kiest u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Per auto vanuit Den Bosch (A2) en vanuit Breda/Gorinchem (A27)

Rijdend op de A2 kiest u bij knooppunt Everdingen de A27 richting Almere-Hilversum. Bij knooppunt Lunetten neemt u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Openbaar vervoer

Zonheuvel is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Tussen Station Driebergen-Zeist en Zonheuvel rijden shuttlebusjes van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 10.00 uur in de ochtend en tussen 16.00 en 19.00 uur in de middag.
De shuttlebusjes rijden op Groen Gas (biogas) en plaatsen kunnen on line gereserveerd worden via IKREISGROEN groen centraal.

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8