Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

Programma MBE 2019

MBE 2019:

12.00 uur Locatie open
13.00 uur

Aanvang programma

Welkom en openingswoord door Heltjo Brinkman, initiatiefnemer van het Meetings Business Event en uitgever van het vaktijdschrift MEETINGS (sinds 1987).

Hans Kazàn is zoals elk jaar de dagvoorzitter van het MBE. Bovendien hebben we hem bereid gevonden om te vertellen over zijn persoonlijke ervaringen met de zakelijke tegenslagen in glanzende carrière én de manier waarop hij, door veerkracht en volharding terugkwam.

keesdejong

Kees de Jong is ondernemer en medeinitiatiefnemer van nlgroeit. Hij heeft meerdere bedrijven in binnen en buitenland gestart en geleid. Inmiddels is hij investeerder, spreker, schrijver en vooral mentor van snelgroeiende ondernemers. Hij is mede-initiatiefnemer van nlgroeit en heeft een enorme passie om andere ondernemers te helpen groeien. Zijn boek- gebaseerd op zijn columns in het Financieel Dagblad- heet toepasselijk ‘Groter Groeien’.

maaikev

Maaike Vrenken heeft een passie voor klanten en is na een carrière van 20 jaar als organisatieadviseur en manager customer service, specialist in klantbediening en klantcontact. Ze bundelde al deze ervaring in haar bedrijf SPRAKELOOS advies én een boek: ‘Kern van de zaak - Waarde(n)vol zijn en blijven’. In dit boek doet ze haar nieuwe filosofie uit de doeken om in de huidige jachtige zakenwereld nieuw elan ‘van binnen uit’ te vinden en toe te passen.


Forumdiscussie
Naast deze drie inspirerende sprekers hebben we een zevental directeuren van Convention Bureaus voor Belgische en Nederlandse steden of streken uitgenodigd om te vertellen over de argumenten waarmee ze (grote of kleinere) internationale congressen en conferenties naar hun gebied halen én wat hun argumenten zijn voor boekers uit De Nederlandse en Belgische markt. Deze discussie staat onder leiding van Erik Peekel (directeur van Aaaaha! Bureau voor live communicatie).

   

Tijdens het programma worden voor de twaalfde keer de MEETINGS® Awards uitgereikt, de nationale winnaars GOUD, ZILVER en BRONS in alle categorieën:

  • Beste Congreslocatie van het Jaar 2018 (zowel de drie winnaars in België als Nederland)
  • Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2018 (zowel de drie winnaars in België als Nederland)
  • Beste Trainingslocatie van het Jaar 2018
  • Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2018 (zowel de drie winnaars in België als Nederland)
  • Bij elke categorie worden eerst de regionale winnaars (Nederland) naar voren geroepen, die reeds bekend zijn. 

Tijdens het programma worden tevens voor de tweede de keer EVENTS® Awards uitgereikt, de nationale winnaars GOUD, ZILVER en BRONS in de categorie:

  • Beste Eventssupplier van het Jaar 2019
 

Halverwege het programma zal er een pauze zijn.

17.30 uur

Afsluiting en netwerkborrel

 

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8