Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

Organisatie

MEETINGSlogo

Het MBE is onderdeel van de mediaproductie van Brinkman Media Group, eveneens uitgever van het eerste en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.

MEETINGS

Met MEETINGS informeren we onze lezers over alle zakelijke aspecten van grote en kleine bijeenkomsten. De informatie geeft achtergronden en keuzevariabelen die de lezer ondersteunen om beslissingen te nemen rond de organisatie van effectieve zakelijke bijeenkomsten (formeel en informeel) in elke denkbare vorm. De aan de MEETINGS Awards deelnemende locaties zijn terug te vinden op de stemsites en op onze online vergelijkingstool, www.meetingsguide.nl (opent in nieuw venster).

Meer informatie over ons platform en MEETINGS voor adverteerders vindt u op onze mediapagina (opent in nieuw venster).
Wie werken er mee aan MEETINGS? Kijk hier naar alle teamleden (opent in nieuw venster).

Over Brinkman Media Group

BMG logo

De organisatie is in handen van BMG (Brinkman Media Group) Business BV, gevestigd in Nijmegen. BMG is een tegen de trend in, gestaag groeiende mediaonderneming met een interessante multimediale mix van vernieuwende mediavormen en communicatieoplossingen. De activiteiten liggen hoofdzakelijk in het uitgeven van succesvolle doelgroeppublicaties en community media. Vakbladen en online media, die gericht zijn op beslissers bij bedrijven en instellingen en special interest magazines voor gespecialiseerde groepen van consumenten. We richten ons daarbij in de hoofdzaak op deelmarkten binnen de sectoren Home Entertainment, Professioneel Entertainment, en M.I.C.E. 

Contactgegevens:

Bezoekadres
Kerkenbos 10 - 15E
6546 BB Nijmegen

Telefoon
+31 (0)24 760 06 60

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website
www.brinkmanmediagroup.nl (opent in nieuw venster)

 

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8