Maandag 21 januari 2019, Landgoed ISVW

Awards logo

Achtergrond

Het afgelopen Meetings Business Event werd op 22 januari 2018 voor de zesde keer georganiseerd. Het volgende MBE staat gepland voor 21 januari 2019. Het is hét jaarlijkse congres voor alle MICE-professionals in Nederland en Vlaanderen, georganiseerd door de uitgever van MEETINGS: Brinkman Media Group. Tijdens het MBE worden traditiegetrouw de MEETINGS® Awards uitgereikt, waarvan inmiddels 2018 de twaalfde editie zal worden. Hiermee zijn dit de oudste en meest prestigieuze awards voor Meetinglocations en -suppliers in de Benelux!

Het MBE wordt zelf voor de zesde keer gehouden. Waar eerst de Awards in het verleden werden uitgereikt tijdens kleine bijeenkomsten waar alleen de genomineerden bij aanwezig waren, is de bijeenkomst uitgegroeid tot een groots event voor iedereen die meetelt in de meetings- en eventindustrie. Er wordt genetwerkt en belangrijke sprekers bespreken en praten uit bij over trends en ontwikkelingen in de markt van MICE. U bent van harte uitgenodigd om ook aanwezig te zijn! Aanmelden is kosteloos, maar wel noodzakelijk.


MEETINGS® Awards

De MEETINGS® Awards zijn een publieksprijs voor de beste MICE-locaties en -bedrijven van Nederland.

Hiervoor kunt u tussen 1 september en 31 december 2018 uw stem uitbrengen. Dit kan via de volgende websites:

Bij het uitbrengen van uw stemmen worden er enkele achtergrondvragen gesteld. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.
Iedereen kan een stem uitbrengen in elke categorie. Op de verkiezingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing die u terug kunt vinden via www.meetingsawards.nl.
Een notaris controleert de stemmen om de winnaars van deze prestigieuze MICE-prijzen te verifiëren.

winnaars2014 

 

MBE2016 1
MBE2016 2
MBE2016 3
MBE2016 4
MBE2016 5
MBE2016 6
MBE2016 7
MBE2016 8